tunnista_mikrovaikuttajat

Tunnista vaikuttajat

Mitä jos voisit tunnistaa uusia vaikuttajia tai toimialasi tärkeitä B2B-vaikuttajia tehokkaasti ja nopeasti datan avulla mutun ja googlailun sijaan?

 • Vaikuttajien tunnistaminen auttaa löytämään aiemmin piilossa olevia vaikuttajia halutuista kohdeyleisöistä sosiaalisen median kanavista.
 • Vaikuttajilla on aktiivinen ja omistautunut seuraajakunta.
 • Yritykselle on rahanarvoinen tilaisuus tavoittaa omiin arvoihin ja tavoitteisiin sopivat vaikuttajat, jotka voivat viedä viestiä omille yleisöilleen sekä vaikuttaa halutulla tavalla heidän käyttäytymiseensä.

Vaikuttajamarkkinoinnista tehot irti

Tunnistamalla juuri sinun brändillesi relevantit vaikuttajat – olivat he sitten pienen yleisön mikrovaikuttajia tai B2B-kentän tähtiasiantuntijoita – voit hankkia uutta ja sitoutunutta yleisöä omalle brändillesi ja hallita riskejä. Menemme seuraajien määrää syvemmälle ja etsimme kohderyhmällesi tärkeimmät vaikuttajat datan avulla sosiaalisen median kanavista.

 • Määritele vain tavoittelemasi yleisö, me löydämme oikeat vaikuttajat.
 • Kohderyhmän ja kanavien määrittely
 • Tunnista relevantit vaikuttajat
 • Vertaile vaikuttajien kykyä aktivoida ja sitouttaa yleisöä

Meistä sanottua

 • Lastenklinikoiden Kummien sosiaalisen median yleisön segmentointi auttoi markkinoinnin kohdentamisessa.

  "Segmentointi auttoi meitä tavoittamaan uusia Kummeista kiinnostuneita ja potentiaalisesti kiinnostuneita ihmisiä."

  Matti Valli, Viestintä- ja markkinointipäällikkö Lastenklinikoiden Kummit ry
 • Asiakkuustalo Fundament auttoi verkostoanalyysin avulla asiakastaan tunnistamaan uuden, kartoittamattoman markkina-alueen sekä löytämään tärkeitä b-to-b-vaikuttajia.

  ”Oli aivan toisenlaista käydä asiakkaan kanssa keskustelu markkinoinnin investoinneista, kun kykenimme analyysin avulla osoittamaan, että asiantuntijakeskustelu oli todella olemassa ja meillä mahdollisuus päästä vaikuttavalla tavalla mukaan siihen.”

  Minna Lenander Strategi, Asiakkuustalo Fundament
 • Yara International kartoitti verkostoanalyysin avulla strategisesti tärkeää keskustelumaastoa. Analyysi auttoi osoittamaan oman toiminnan vaikuttavuuden sosiaalisessa mediassa sekä organisaatiota ymmärtämään entistä paremmin uusia toimintaympäristöjä.

  ”Analyysi oli todella helppo ostaa ja saimme paljon hyödynnettävää budjettia rikkomatta.”

  Lauri Heimala Marketing Manager, Yara International
 • Maa- ja metsätalousministeriössä haluttiin lisätä ymmärrystä hankkeen kohderyhmistä ja terävöittää viestinnän sisältöjä osana maaseutuohjelman viestintää.

  ”Analyysin avulla saimme varmistuksen siitä, että tavoitamme kohderyhmämme, mutta opimme myös laajentamaan näkökulmaamme uusien kohderyhmien tavoittamiseksi.”

  Annukka Lyra Senior Specialist, Maa- ja metsätalousministeriö
 • ”Rauhallinen ja selkeä kouluttaja, jonka esimerkit ja tehtävät olivat hyviä ja konkreettisia. Valmennus auttoi meitä yksikössä eteenpäin sosiaalisen median suunnittelun ja tekemisen kanssa.”

  Mirella Lähteenmäki Head of Corporate Relations, Aalto University.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.