Sosiaalisen median valmennukset

Onko organisaatiosi johto tai asiantuntijat pulassa sosiaalisen median kanssa? Meillä on pitkä kokemus asiantuntijoiden ja johdon valmentamisesta sosiaalisen median strategisessa hyödyntämisessä.

 • Valmennuksessa saatte dataan pohjautuvan, ajankohtaisen tilannekuvan sosiaalisen median toimintaympäristöstänne sekä keinot vaikuttaa siellä.
 • Hyödynnämme oikeaa, organisaatiollesi relevanttia dataa valmennustemme perustana. Tunnistamme oikean datan avulla keskeiset sidosryhmät, puheenaiheet ja vaikuttajat.

Sosiaalisen median valmennukset asiantuntijoille

Sosiaalisen median strateginen käyttö datan avulla

Valmennus antaa ainutlaatuisen dataan perustuvan tilannekuvan siitä, mitä teidän organisaatiollenne tärkeistä teemoista puhutaan sosiaalisessa mediassa. Valmennus tarjoaa tehokkaan ja nopean tavan lisätä ymmärrystä sosiaalisessa mediassa toimimisesta ja sekä itsevarmuutta ja työkaluja osallistumiseen ja vaikuttamiseen.

Valmennuspaketti sisältää

 • Analyysin organisaatiollenne tärkeästä keskustelusta
 • Tulosten esittely ja työstämisen suunnitelmaksi yhdessä asiantuntijoidenne kanssa.
 • Kesto 3 tuntia, max. 10 asiantuntijaa / koulutus.

Sosiaalisen median valmennukset johdolle

Sosiaalinen media johdon työkaluna

Valmennus antaa ainutlaatuisen dataan perustuvan tilannekuvan siitä, mitä teidän organisaatiollenne tärkeistä teemoista puhutaan sosiaalisessa mediassa. Valmennuksessa keskitymme luomaan kokonaiskuvan sisältäen organisaationne position ja sidosryhmäanalyysin osana keskustelu- ja vaikuttamismaastoa.

Valmennuspaketti käsittää

 • Analyysi organisaatiollenne tärkeästä strategisesta teemasta ja tulosten esittely
 • Soveltuu erityisesti ylimmälle johdolle ja hallituksille
 • Kesto 3 tuntia

Meistä sanottua

 • Lastenklinikoiden Kummien sosiaalisen median yleisön segmentointi auttoi markkinoinnin kohdentamisessa.

  "Segmentointi auttoi meitä tavoittamaan uusia Kummeista kiinnostuneita ja potentiaalisesti kiinnostuneita ihmisiä."

  Matti Valli, Viestintä- ja markkinointipäällikkö Lastenklinikoiden Kummit ry
 • Asiakkuustalo Fundament auttoi verkostoanalyysin avulla asiakastaan tunnistamaan uuden, kartoittamattoman markkina-alueen sekä löytämään tärkeitä b-to-b-vaikuttajia.

  ”Oli aivan toisenlaista käydä asiakkaan kanssa keskustelu markkinoinnin investoinneista, kun kykenimme analyysin avulla osoittamaan, että asiantuntijakeskustelu oli todella olemassa ja meillä mahdollisuus päästä vaikuttavalla tavalla mukaan siihen.”

  Minna Lenander Strategi, Asiakkuustalo Fundament
 • Yara International kartoitti verkostoanalyysin avulla strategisesti tärkeää keskustelumaastoa. Analyysi auttoi osoittamaan oman toiminnan vaikuttavuuden sosiaalisessa mediassa sekä organisaatiota ymmärtämään entistä paremmin uusia toimintaympäristöjä.

  ”Analyysi oli todella helppo ostaa ja saimme paljon hyödynnettävää budjettia rikkomatta.”

  Lauri Heimala Marketing Manager, Yara International
 • Maa- ja metsätalousministeriössä haluttiin lisätä ymmärrystä hankkeen kohderyhmistä ja terävöittää viestinnän sisältöjä osana maaseutuohjelman viestintää.

  ”Analyysin avulla saimme varmistuksen siitä, että tavoitamme kohderyhmämme, mutta opimme myös laajentamaan näkökulmaamme uusien kohderyhmien tavoittamiseksi.”

  Annukka Lyra Communications Officer, Maa- ja metsätalousministeriö

Kirjoita hakusi ja paina Enter.