Optifluence

Analysoimme pintaa syvemmältä.

Meistä

Asiakkaamme tuntevat meidät asiantuntevana kumppanina, joilla on syvällistä osaamista ja ymmärrystä datan louhinnasta ja analysoinnista sekä viestinnän ja markkinoinnin strategisista kysymyksistä.

Osaamisemme

Optifluence Oy:n tiimiin kuuluu yhteiskunta- ja datatieteilijöitä, jotka ovat työskennelleet edistyksellisten datatieteen menetelmien parissa aina numerodatan analysoinnista, tekstin ja sosiaalisten verkostojen analyysiin.

Optifluence on perustettu 2016 ja tiimimme kokemus ulottuu vuosikymmenen taaksepäin.

Meitä työllistävät muun muassa

  • sosiaalisen median hyödyntäminen viestinnässä ja markkinoinnissa
  • vaikuttajien ja asiantuntijoiden tunnistaminen datan avulla
  • sisältömarkkinoinnin tehokkuus
  • tekstimassojen analysointi ja keskusteluteemojen tunnistaminen

Puhuttele yleisöäsi oikein datan avulla

Erilaisten projektien kautta olemme huomanneet, että kaiken tekemämme analyysin taustalla on oikeiden yleisöjen ja heitä puhuttelevien tarpeiden tunnistaminen datan avulla. Olipa kyse sitten isosta kuluttajasegmentistä tai pienestä yhteiskunnallisten vaikuttajien joukosta, data auttaa tekemään oikeita päätöksiä.

Siksi keskitämme kaiken osaamisemme juuri oikeiden yleisöjen ja heidän tarpeidensa tunnistamiseen, jotta yritykset, organisaatiot ja yhteisöt voisivat kohdata entistä rikkaammalla tavalla omia yleisöjään ja puhutella heitä synnyttäen samalla tavoiteltua toimintaa.

Mitä teemme?

Tiimimme on ollut mukana seuraavissa

Puheenaiheiden luominen

Olemme auttaneet yhteiskunnallisesti merkittävien puheenaiheiden analysoimisessa ja luomisessa.

Vaikuttamisstrategiat

Olemme olleet kehittämässä vaikuttavia strategioita viestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin.

Markkina-alueiden tunnistus

Olemme auttaneet tunnistamaan ja luomaan uusia tapoja puhutella nousevia markkina-alueita.

petro

Petro Poutanen, CEO

Petro Poutasella on tutkijan koulutus viestinnän alalta ja pitkä kokemus johdon, asiantuntijoiden ja viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa työskentelystä erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisen kysymyksissä.

Petrolla on vahva tutkimusosaaminen: hän on väitellyt vuonna 2016 Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta, tutkinut organisaatioiden viestintää, vuorovaikutusta ja ongelmanratkaisua ja opettanut yliopistossa yli viiden vuoden ajan tilastollisia menetelmiä.

Vuodesta 2014 lähtien hän on kehittänyt yrittäjänä uudenlaisia ratkaisuja, jotta arvailusta siirryttäisiin dataperusteiseen päätöksentekoon ja jotta ei-tavoitteellisesta tiedon tuottamisesta ja kuluttamisesta siirryttäisiin suoraan hyödynnettävien oivallusten luomiseen.

Ennen Optifluencea Petro on toiminut työskennellyt datan parissa perustamassaan Tutkimustaito-yrityksessä sekä Sometrik Oy:ssä tutkimusjohtajana.

Asiakkaitamme

Olemme työskennelleet niin kansainvälisten suuryritysten, julkisen sektorin kuin pienempienkin toimijoiden kanssa.

Kirjoita hakusi ja paina Enter.